Predania - Bucuresti
Pentru achiziționarea cărților Editurii Predania vă recomandăm să intrați pe siteul www.prietenii-predania.ro.

Prezentarea cărții "Prin fereastra temniţei" la emisiunea "Omul care aduce cartea" - Pro TV

1 Decembrie 2007

Dan C. Mihăilescu semnalează, în cadrul emisiunii sale de la PRO TV, „Omul care aduce cartea", apariţia cărţii Sfântului Nicolae Velimirovici Prin fereastra temniţei.

detalii

Hristos se naşte! Crăciunul pe înţelesul copiilor, carte apărută în cadrul colecției „Carte pentru copii”

1 Noiembrie 2007

Crăciunul pe înţelesul copiilor Nu în fraze complicate - ci în versuri simple şi ritmate, care ajung mai uşor la sufletul copilului şi care caută să dăruiască neatinsă poezia Crăciunului. Nu în desene naive, ci în imagini de inspiraţie bizantină,...

detalii

Săptămâna cărţii ortodoxe la Varna, în Bulgaria

3 Septembrie 2007

Editura Predania a participat, în perioada 3-9 septembrie 2007, la „Săptămâna cărţii ortodoxe", organizată la Varna, în Bulgaria, de către Mitropolia Varnei, cu binecuvântarea şi participarea Mitropolitului Chiril al Varnei şi Veliko-Preslavei.

detalii

Sfântul Nicolae Velimirovici, Prin fereastra temniţei, carte apărută în cadrul colecţiei de scrieri ale „Sfântul Nicolae Velimirovici”

30 Martie 2007

Această carte este o culegere de scrisori compuse de Sfântul Nicolae pe când era închis în lagărul German de la Dachau. Titlul pare să sublinieze faptul trist al întemniţării episcopului ortodox. Dar cum ar putea fi întemniţat un om liber...

detaliisite realizat de atelierul de grafică